Referenser

Referenser

Coaching i kommunikation

Trots höga förväntningar inför mina träningstunder med Annacarin, ser jag nu tillbaka och inser att kursen i förhandling, muntligt framförande & argumentation t.o.m. överträffade de förväntningar jag hade. En bra blandning mellan allvar, lek och situationer ”utanför trygghetszonen” har gett mig många verktyg att ta fram i diverse situationer. Få vet nog om det, men jag är övertygad att de flesta skulle kunna utveckla sina färdigheter inom kommunikation, vad de än må vara, genom att ta en kurs hos Annacarin.
Erik Pettersson
Erik Pettersson
Chef Nyckelkundsförsäljning/Head of KAM. Semantix

Talarcoaching

Med energi och engagemang leder Annacarin sina kunder genom den svåra konsten att nå ut med sitt budskap. Hon är tydlig och konkret i sin lärarroll vilket gör att jag som kund snabbt nådde förväntade resultat.
Andreas Sander
Andreas Sander
Polis & VD på CommZone
Det gick verkligen jättebra, jag var knappt nervös, och fick högt betyg av publiken. Jag ändrade lite i manus efter första dagen, och det blev bra! Stort tack för all hjälp!
Kim Hagberg
Kim Hagberg
kundansvarig, Telia Sonera
Lektionerna hos Annacarin har gett mig som guide och föredragshållare möjlighet till ett bättre framträdande. Det gäller både behandling av rösten, det retoriska upplägget och helheten i framförandet . Annacarin är en bra pedagog och inger förtroende med sin stora kunskap och mångsidighet.
Jarl Dahlerus
Jarl Dahlerus
Handelsbanken, Skog och lantbruk, guide i Fersenska palatset
Jag får individuell coachning av Annacarin för att utveckla mina föreläsningar. Annacarins kraft och energi smittar verkligen av sig, och jag lär mig mycket av hennes kompetens inom framförandets konst. Jag kan verkligen rekommendera henne om du också vill förstärka din personliga kommunikation.
Harald Moe
Harald Moe
Författare, föreläsare och affärsutvecklare, Way to Communication AB
Annacarin är mycket kompetent och lyhörd och du har på ett strålande sätt anpassat innehållet i kursen utifrån mina behov. Jag har dels lärt mig praktiskt hur jag använder rösten, hur jag andas och står, hur jag kan memorera och modulera innehållet. Men den största behållningen är den mentala träningen vilket gör att det nu t.o.m. kan vara roligt att agera och uppträda!
Carina Lind
Carina Lind
Lean & Modularity driver, Ericson
Annacarin är en utomordentligt duktig guide/coach på resan till ditt signifikanta mål. Hon gör resan till målet bekvämt och tryggt, din eventuella nervositet kyls ned, din osäkerhet försvinner och du känner dig bekväm i dig själv.
Dag T. Seland
Dag T. Seland
Kognitiv terapeut

Presentationsteknik

Annacarin har bidragit till att Sale Nordic och företagets kunders utveckling genom sitt engagemang och kunnande från teaterns värld med sin Workshop - presentationsteknik. Hos oss blev det en workshop med en spännande förening av de personliga resurserna och de kommersiella kraven våra medarbetare möter på sina uppdrag. Hon tog tillvara på våra konsulters egna resurser och deras redan höga kunnande inom försäljning och gav dem nya verktyg för att nå sina egna och Sale Nordics kunders mål på sina uppdrag.
Barbara Westertaklax
Barbara Westertaklax
Head of HR, Sale Nordic
Annacarin avdramatiserade presentationsteknik på ett lekfullt och kreativt sätt. Retorikens grundregler i kombination med teaterövningar gjorde att jag äntligen kunde landa i en närvaro med publiken och trivas i rollen som föreläsare. Anncarin har en stor tilltro till våra inneboende resurser och det smittar.
Carin Mattsson
Carin Mattsson
Kommunikationsstrateg inom hälsoområdet

Kurs: Mänsklig interaktion

Annacarin genomförde en workshop i ämnet mänsklig interaktion med oss. Trots den snålt tilltagna tiden genomförde hon ett antal övningar som fick oss att reflektera över hur vi interagerar. Vi fick även en hel del personliga tips på individnivå om hur vi kan förbättra sättet vi kommunicerar. Efteråt vill samtliga lära sig mer och ville ha fler övningar. Vid utvärderingen fick hennes pass 4.8 av 5 och det i sig säger det mesta.
Jan Weijnitz
Jan Weijnitz
IT Mangagement & Försäljning, Advance Consulting Group

Kurs; Att tala! Att lyssna!

Annacarin är fantastisk på att lära ut tekniker och redskap för att bli en bättre både talare, lyssnare och medmänniska. Jag har fått lära mig hur man når bra samtal med människor, vikten av att lyssna, ställa öppna frågor och ha en engagerad kroppshållning. Hon har även lärt mig innebörden av att sätta upp mål, både i livet som stort och i de små samtalen. Jag har efter avslutat kurs massa nya tankar och funderingar i huvudet som jag bär med mig och jobbar vidare med.
Anna Wallin
Anna Wallin
Ombudsman Centerpartiet Stockholm stad

Kurser: Vuxenskolan

Samarbetet med Annacarin, som pågått under flera år, har alltid fungerat bra. Det är enkelt att samarbeta med Annacarin och vi har alltid nöjda deltagare. Inom SV har Annacarin jobbat med olika målgrupper. Allmänheten, organisationer och deltagare med psykisk ohälsa har varit med och känt entusiasmen från henne. Annacarin inspirerar till utveckling på ett lustfyllt sätt. Kompetens och viljan att alltid göra ett bra jobb gör att vi vill fortsätta samarbetet. Hoppas att även ni får möta henne.
Christina Ihrén
Christina Ihrén
Utbildningsansvarig, Studieförbundet Vuxenskolan

Coaching

Vilken vägledning!!! Helt plötsligt öppnade sig min innersta värd framför mig och jag kunde bara inte tro att så enkla metoder gav just den effekten! Men nu var det så att det var denna fantastiska kvinna Annacarin som möjliggjorde det för mig. Jag fann inte bara lösningar, jag fann även orden till det som hade fastnat nånstans på vägen. Vilken pedagog!!! Enastående!! Hela min existens lystes upp tack vare hennes enkla metoder att lära mig hantera min svåra jag. TACK innerligt Annacarin!
Lambrini Theodossiou
Lambrini Theodossiou
Hyresgästföreningen region Stockholm

Röstteknik

Jag är skådespelare och tack vare Annacarins röst- och avspänningsarbete behöver inte jag rusa iväg med Ramp Kramp. Jag kan känna mig fokuserad med rösten på plats i min kropp.
Annette Stensson-Fjordefalk
Annette Stensson-Fjordefalk
Skådespelerska
Annacarin har fått mig att förstå att rösten är mer än lunga o hals, d.v.s. teknik. Hon kan på ett effektivt sätt förklara och vägleda mig att hitta resurser i kroppen, vilket tillför en helt ny dimension till rösten. Att träna rösten hos Annacarin var genvägen till att snabbt hitta till mina inneboende, medfödda och naturliga resurser.
Åke Nordahl
Åke Nordahl
Systemvetare, Elektrolux
, "]Annacarin går grundligt till väga, hela kroppen är med i processen. Hon ger även övningar att jobba vidare med hemma – både kroppsliga och röstmässiga. Andningen och kroppen står i totalt fokus när man arbetar med Annacarin, något jag tycker mycket om![/blockquote]
Ami Hedenborg
Ami Hedenborg
Skådespelerska, journalist, programledare, radioprofil

Share This: