Omdömen

Omdömen

Kommunikation & presentationsteknik på företag och i organisationer

Det märks att teamet känner en annan trygghet + att det är mer flexibla att jobba med presentation och utveckla den under dagens gång dels beroende på grupp av åhörare men också hur de själva känner att det går.
AnnaCarin besitter hög kompetens vad det gäller förmåga att lära ut. Jag upplevde aldrig att jag behövde be om ytterligare förklaring. Hon var duktig på att ge exempel och relaterade hela tiden till en nivå som var greppbar.
Tack för den förträffliga kursen i fredags och lördags. Det var en himmelsvid skillnad mellan den och de retorikkurser vi tidigare anordnat. Helt rätt. De flesta ville ha mer av kursen och med ännu fler praktiska övningar.
Av övningarna fick jag insikt om att min närvaro i nuet inte är 100-procentig och att detta är orsaken till de låsningar jag får när jag ska prata om mig själv tex i en intervjusitiuation. Jag står bra och om jag ritar och berättar så fångar jag både seende och hörande personers uppmärksamhet. De insikterna kommer jag använda i framtiden!
Jag tycker att vi har fått mycket matnyttigt med oss både i den personliga feedback vi fick och på ett övergripande mer teoretiskt plan. Du är så smittande engagerad och trovärdig. Väldigt roligt att ha med dig att göra.

Föredraget blev mer dramatiserat, mer energi etc. Jag tar gärna en lektion framöver!

Ditt koncept är enastående helhetstäckande och har en enorm potential. Känner mig i regel väldigt vidlyftande efteråt. Rena katharsis (befriande känsla) från mångt och mycket som är nedbrytande och störande. Det försvinner sin väg efter din genomgång!
Jag kunde vara helt trygg på scen och kunde också tänka på “vilka kanaler” jag använde, riktningen i talet och vad i talet jag skulle få att tränga igenom. Jag fick ett helt nytt perspektiv hur jag kan tänka för att göra ett starkt och engagerande framträdande, förstå vad scennärvaro egentligen är. Medvetenhet om min röst! Medvetenhet om vad jag behöver arbeta med för att kommunicera effektivt totalt sett dvs inte bara med kroppen!

Kurs; Kommunikation & självkänsla

 

Bra med undervisning med både teori och och praktik.
Jättebra! Instressant! Inspirerande!
Omfångsrik med många bra modeller och verktyg! Mycket kompetent och bra förmåga att lära ut.
Mycket bra, genomtänkt och proffsigt upplägg!
Mycket bra – 10 poäng av 10. Empatisk, humoristisk och kompetent pedagog!

Kurs; Tala inför grupp – Vuxenskolan

 


Det var en kurs utöver det vanliga det kan jag säga. En mycket givande och rolig kurs, jag lärde mig jättemycket. Upplägg med lek (mycket
bra) och innehållet – jättebra. Hemläxan vi fick varje vecka var bra för då fick man tänka till lite.

Annacarin, du är en otroligt bra kursledare med en härlig karisma och du bjuder på dig själv.

Fantastiskt utvecklande och inspirerande. Nu har man verktygen.

Jättebra balans mellan praktiska övningar, teori och själva presentationerna. Jättebra feedback och ledarskap av kursen. Det har känts som en trygg miljö att öva i och visa sig sårbara för varandra i. Det här har varit mycket mer än en presentationskurs!

Superbra att Annacarin jobbar så holistiskt och lekfullt

Fantastiskt kompetent och bra ledarskap. Inspirerande!

Bra balans mellan alla moment. Improvisationsövningar var jättebra så att allt fick förankra sig i kroppen. Bra att integrera NLP.

Kurs; Röstteknik – Vuxenskolan

 


Motiverande och inspirerande o kunnig pedagog. Ser hela tiden till att man förstår övningarna innan nästa steg!

Mycket bra lärare, både att lära ut så att man förstår och bra struktur på lektionerna!

Jag har fått den teknik och de verktyg jag önskade för att nå mina mål!

Erfaren och flexibel ledare med en pedagogik som var fängslande och åskådlig!

 

Share This: